Una associació de militars demana l’estat de guerra contra Catalunya

El president de l’AME, el coronel Leopoldo Muñoz Sánchez exigeix mà dura contra l’independentisme en un documental de la televisió holandesa

El coronel Leopoldo Muñoz al programa de televisió.

“Espanya és una nació indissoluble totalment i en cas d’amenaça de fractura o separatisme nosaltres d’acord amb l’article 8 de la Constitució Espanyola hem de garantir la integritat territorial, per tant el nostre parer és que es declari l’estat de guerra, l’estat d’excepció o l’estat de setge”. Aquesta és la marcial opinió del president de l’Associació de Militars Espanyols, AME, el coronel d’intendència Leopoldo Muñoz Sánchez, respecte el procés polític que viu Catalunya.
El coronel Muñoz expressa així l’opinió, en nom d’una de les tres associacions de militars en actiu i retirats més nombroses d’Espanya, en un documental sobre el procès polític que viu Catalunya de la cadena de televisió holandesa “Nieuwsur” . El líder de l’AME, doncs, apostaria per suspendre no només les institucions d’autogovern  catalanes sinó fins i tot l’exercici dels drets constitucionals dels ciutadans de Catalunya i embirdar-los en un règim d’autoritat governativa o militar.
Comentari:
Es pot saver que es aixo de la unitat sagrada d’Espanya, ni que fós una nació divina!, perquè jo crec que no es mereix ni la etiqueta de bona. senzilla. honesta…. NO! al contrari!, es una nació de choriços, de males influències i de mal estar!
sense posar-nos a parlar dels polítics esclar…
En fí, nose perque ja no em sorpren gens que aquests fatxes demanin burrades com l’estar de guerra, al capdavall ells si que són Espanyols, ells si que no tenen oportunitat de marxar, i ja que ells no poden marxar, doncs ala! ens hem de fotre tots, doncs no!, no van així les coses senyors.
Si una cosa ha estat promoguent el moviment independentista es la pau!, i el no rotund a la violència, i ara venen aquets bèsties cavernaris a demanar l’estat de guerra.
Les paraules diuen  molt de les persones, i jo, per sentir aquestes prefereixo no escoltar.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s