Cospedal: “Catalunya mai ha estat un regne”

 

La líder del PP no descarta una modificació del codi penal si Mas convoca una consulta il•legal
Maria Dolores de Cospedal
La secretaria general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, Maria Dolores de Cospedal, ha afirmat avui per justificar la unitat de l’Estat espanyol que Catalunya “mai ha estat un regne per si mateixa”, a diferència “d’Espanya que és la nació més antiga d’Europa, amb més de cinc-cents anys d’història”.

A més, la líder del PP ha avisat que l’executiu de Mariano Rajoy prendrà totes les decisions necessàries per “impedir” una consulta d’autodeterminació, que ella considera il•legal, i no ha descartat la possibilitat de modificar el codi penal per evitar-la.

“Quan el mateix Mas parla d’anar a les institucions comunitàries o europees sembla que ja està confirmant que allò que vol fer és il•legal”, ha afegit de Cospedal. I ha acusat el president de la Generalitat d’haver “abandonat les seves funcions” convocant eleccions el 25 de novembre.

Comentari:
Es pot saver que ha estudiat aquesta dona? es pot saver quina història expliquen a Espanya? perquè Catalunya era una nació abans de entrar en Espanya, que vam entrar només en fa 300 anys per l’amor de déu!!.
Pero quins polítics ignorants són aquests, que no s’informen de les coses avans de parlar, èrem la corona Catalano-Aragonesa!
Proposen canviar el codi penal per impedir fer la consulta, aixó si, no modificaràn la  constitució.
Sento vergonya de ser Espanyol!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s