El PSC votarà al Congrés en contra que es transfereixi a la Generalitat la capacitat de convocar referèndums

Pere Navarro retreu a ERC, de qui prové la iniciativa, que es dediqui a fer “escenografies sense arguments jurídics” i “sense sentit” en precampanya

 

Pere Navarro, amb una vintena d'universitaris catalans que han obtingut beques Erasmus, aquest dimarts / RAFA GARRIDO / ACN

El líder del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha confirmat aquest dimarts a la tarda que els socialistes catalans votaran al Congrés amb el PSOE donant un no a la proposta d’ERC per transferir la competència de convocar referèndums a la Generalitat. Navarro ha justificat la decisió al·legant que els republicans han fet “una proposta trampa” i els ha acusat d’impulsar “escenografies sense arguments jurídics” que “no tenen sentit” i, a més, “no ajuden a la campanya”.

El socialista, a més, ha dit que espera que CiU i la seva cara visible a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, “no es deixin arrossegar” per ERC al Congrés. “Estem cansats de propostes d’aquest tipus. Són propostes parany”. Així ha valorat Navarro la iniciativa d’ERC per transferir a la Generalitat la potestat de convocar referèndums que aquest dimarts al vespre es debat al Congrés. I és que el socialista ha confirmat que els diputats del PSC votaran ‘no’ a la proposta, sumant així el seu vot als seus companys del PSOE i als diputats del PP.

 

Encara es fan dir catalans!! quina vergonya, es dediquen a treure drets al nostre país i encara en volen formar part!! Vergonyos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s