El Rei perd els papers

El Rei i Salvador Esteve, encerclats, després de la reunió del 13 de setembre

La manifestació sobiranista del passat Onze de Setembre -en la que van participar entre 1,5 milions de persones segons els organitzadors i 600.000 segons la Delegació del Govern- no va sentar gens be al rei Joan Carles.

El monarca va rebre dos dies després en audiència al palau de la Zarzuela, el 13 de setembre, la junta de govern de la Federación Española de Municipios y Provincias encapçalada pel president, l’ alcalde de Santander, Íñigo de la Serna Hernáiz, després de la renovació de l’entitat arran de les darreres eleccions municipals.

En acabar l’acte i la corresponent foto oficial, el monarca va buscar el president de l’Associació Catalana de Municipis, Salvador Esteve, de CiU, i se li va adreçar en un to agre: “La estáis liando”, segons fonts que estaven presents. El monarca estava dolgut per la manifetació de la Diada i fins i tot pel tractament que havia fet La Vanguardia dels esdeveniments.

Llegeix complet:

http://politica.e-noticies.cat/el-rei-perd-els-papers-68723.html

 

És increïble que el Rei digui aquestes coses!, quin Rei es aquest? que va a caçar elefants, que diu a la gent que calli i que utilitza aquest llenguatge amb tanta poca cura ni miraments!, això demostra dos coses, que es fa gran i que no està ja en condicions de presidir actes com aquests.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s