Espanya liquida la llei de la dependència però regala 200 milions a les concessionàries d’autopistes !!

Mentre retalla més de 30 milions de la dependència a Catalunya i tanca la porta al desdoblament de la N-II, regala 200 milions, entre altres, a ABERTIS/La Caixa.

Amb aquestes decisions, és demostra que la presidenta dels populars catalans, Sánchez Camacho ens menteix un dia i un altre, malgrat omplir-se la boca de paraules i de compromisos, a l’hora de la veritat les decisions les pren Madrid sense ni tant sols consultar als populars catalans. Si no en teníem prou amb les retallades a la partida d’inversions -incomplint els compromisos de l’addicional tercera de l’estatut,- i amb l’eliminació dels projectes de desdoblament de part de la N-II, i  si no en teníem prou en aguantar els estirabots dels dirigents populars, ara podem contemplar com l’Estat, malgrat la crisi, cedeix 200 milions d’euros a les empreses privades que gestionant les fallides autopistes de l’àrea de Madrid, entre elles ABERTIS/La Caixa.

Segueix complet a:

http://www.directe.cat/noticia/242554/espanya-liquida-la-llei-de-la-dependencia-pero-regala-200-milions-a-les-concessionaries-da

És increïble com ens deixen de donar coses sense que passi res, aixó no pot ser de cap de les maneres!, la popular de Catalunya, la Senyora Sanchez Camacho ens menteix , bé o ens menteix o esque li menteixen a ella desde Madrid! perquè sinó aixó no te cap mena de sentit polític, ja que la ùnica cosa que aconsegueixen es que ens adonem que no fan les coses bé!!

Enfi estimats companys aixó es inaguantable!.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s